Welkom op onze vernieuwde site!

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan onze site en we zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Met onze website hopen we meer over Leefbaar Ridderkerk te kunnen vertellen, en ervoor te zorgen dat u als bezoeker veel informatie kunt terugvinden.
Zo kunt u via onze site direct bij de website Raad in Beeld Ridderkerk komen met daarin een groot aantal links naar vergaderingen en vergaderstukken. Zodoende kunt u snel navigeren naar de live uitzending van de raadsvergadering (met beeld en geluid) of commissievergaderingen (met geluid).

Zoekt u een manier om met ons in contact te komen dan is dat via onze site ook makkelijker geworden. U kunt ons benaderen via het contactformulier, een email of onze sociale media.
Hiervoor kunt u terecht op de pagina Contact (rechtsboven in het menu).

Als u vragen en/of opmerkingen heeft, vernemen wij dat graag van u.

Onze Berichten!

Participatiebeleid

Participatie is en blijft altijd een uitdaging; het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen. Belangrijk is een duidelijk kader: verwachtingen, doelen, doelgroepen, instrumenten, spelregels en terugkoppeling moeten helder zijn.

Lees verder »

De Fakkel

Het is duidelijk dat zowel het huidige zwembad als de sporthal toe zijn aan vernieuwing. Als we gemeenschapsgeld gaan investeren, moeten we dus een zorgvuldige en goede keuze maken! Gisteravond

Lees verder »