WhatsApp kanaal

Op de hoogte blijven van Leefbaar Ridderkerk en de Ridderkerkse politiek? Vanaf vandaag kan het via ons nieuwe WhatsApp kanaal! Volg ons kanaal eenvoudig via de link in ons Instagram verhaal, in de link in ons Facebook bericht of via de WhatsApp button op onze website.

WhatsApp Kanaal

Leefbaar Ridderkerk is de eerste partij in Ridderkerk die het mogelijk maakt om op deze manier op de hoogte te blijven van de lokale politiek!
In het kanaal worden allerlei nieuwsfeitjes gedeeld over Leefbaar Ridderkerk, plannen en stemmingen van de gemeenteraad. Ook kunt u zo nu dan een peiling verwachten.
Leefbaar Ridderkerk wil graag weten wat uw gedachtes zijn over bepaalde zaken. Ook is het mogelijk om direct contact op te nemen met de fractie.
Een stuk makkelijker dan een mailtje. Laat het ons weten als het volgen niet lukt!

Recreatiecentrum De Fakkel

Het is duidelijk dat zowel het huidige zwembad als de sporthal toe zijn aan vernieuwing. Als we gemeenschapsgeld gaan investeren, moeten we dus een zorgvuldige en goede keuze maken! Gisteravond

Lees verder »

Landelijke Opschoondag

Landelijke Opschoondag dit jaar op 23 maart, natuurlijk was Leefbaar Ridderkerk traditiegetrouw weer in de weer om een deel van Ridderkerk van zwerfafval te ontdoen. Binnen 5 minuten was de

Lees verder »