Sidebar

Voor velen kwam onverwachts 18 Plus flink bovendrijven. Hierdoor werden partijen wakker geschut en uit de comfortzone gehaald. De schrik zat er bij veel partijen in.

Read More

De grootste twee lokale partijen zijn de barricade opgegaan met nog een spreekwoordelijke worst. We stappen uit de BAR-samenwerking. Dat is de verkiezingsbelofte die door 18+ en EVR is gedaan. We gaan Echt voor Ons Ridderkerk.

Read More

Ook op afstand

staan wij voor u klaar!
Ook op afstand
Leefbaar Ridderkerk @ltllprncss @StolkCorine We hebben er gisteren in de commissie aandacht voor gevraagd, middels een vooraf ingezonde… https://t.co/4s1bQrOcUI
About 17 hours ago
Leefbaar Ridderkerk We hadden niet voor niks vragen gesteld.....als vervolgens eea gewoon doorgaat stellen we weer vragen.....… https://t.co/YUoIQ9N4z7
About 23 hours ago

Transparantie voor een leefbaar Ridderkerk!

De kiezer heeft zijn of haar stem uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor verandering.

En helaas negatieve aandacht door overvallen met geweld, zoals bij de Coop op het Vlietplein, overlast van jongeren in ons zwembad en last but not least een feest op het Koningsplein dat ternauwernood beheersbaar kon blijven. Geweld, overlast en agressie zijn hier de kernwoorden. Waarbij bij de Coöp iemand nog maar net aan de dood ontsnapt is. Wij vinden het aangrijpend en weerzinwekkend. Onze portefeuillehouder VEILIGHEID had er het maar druk mee.

Leefbaar Ridderkerk heeft het zich afgelopen jaar  meermalen kritisch geuit. Wat zeker niet  door iedereen in dank is afgenomen. Het is voor iedereen ook vast wennen dat we ons gedragen als een oppositie partij. Het zou zoveel gemakkelijker zijn om achter de coalitie aan te hobbelen. Vorig jaar hebben we al aangegeven dat we ons kritisch op zullen stellen. Trots zijn we er niet op wanneer we ‘viraal’  gaan, zoals over de ongeregeldheden tijdens het koningspleinfeest.  Maar dit soort zaken onder het vloerkleed vegen, kan wat ons betreft echt niet!