Sidebar

Voor velen kwam onverwachts 18 Plus flink bovendrijven. Hierdoor werden partijen wakker geschut en uit de comfortzone gehaald. De schrik zat er bij veel partijen in.

Read More

De grootste twee lokale partijen zijn de barricade opgegaan met nog een spreekwoordelijke worst. We stappen uit de BAR-samenwerking. Dat is de verkiezingsbelofte die door 18+ en EVR is gedaan. We gaan Echt voor Ons Ridderkerk.

Read More

Ook op afstand

staan wij voor u klaar!
Ook op afstand
Leefbaar Ridderkerk @ltllprncss @StolkCorine We hebben er gisteren in de commissie aandacht voor gevraagd, middels een vooraf ingezonde… https://t.co/4s1bQrOcUI
About 18 hours ago
Leefbaar Ridderkerk We hadden niet voor niks vragen gesteld.....als vervolgens eea gewoon doorgaat stellen we weer vragen.....… https://t.co/YUoIQ9N4z7
About 23 hours ago

Transparantie voor een leefbaar Ridderkerk!

De kiezer heeft zijn of haar stem uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor verandering.

Blij zijn we dat de knopen m.b.t. nieuwbouw Gemini eindelijk zijn doorgehakt. We zijn benieuwd wanneer de nieuwe school er staat.

Het Maxima College is een belangrijke schakel binnen de keten middelbare scholen in Ridderkerk. Niet alleen als ‘rebound’ instelling voor zowel  het Gemini College alsmede voor het Farel College, maar ook voor leerlingen voor wie het lastig is om een startkwalificatie te behalen voor de arbeidsmarkt.

Een grote wens  van het Maxima is op het perceel grenzend aan de school, hoek Koninginneweg-Sportlaan een hondenlosloopgebied met opruimplicht te creëren. De bestemming van dit perceel in de toekomstvisie is  “groen”.  We hopen dat dit zo blijft en dienen daarom een motie  in om dit gebied als hondenlosloopgebied aan te wijzen. Het bevordert bovendien tevens de sociale cohesie in de wijk.