Sidebar

Voor velen kwam onverwachts 18 Plus flink bovendrijven. Hierdoor werden partijen wakker geschut en uit de comfortzone gehaald. De schrik zat er bij veel partijen in.

Read More

De grootste twee lokale partijen zijn de barricade opgegaan met nog een spreekwoordelijke worst. We stappen uit de BAR-samenwerking. Dat is de verkiezingsbelofte die door 18+ en EVR is gedaan. We gaan Echt voor Ons Ridderkerk.

Read More

Ook op afstand

staan wij voor u klaar!
Ook op afstand
Leefbaar Ridderkerk @ltllprncss @StolkCorine We hebben er gisteren in de commissie aandacht voor gevraagd, middels een vooraf ingezonde… https://t.co/4s1bQrOcUI
About 17 hours ago
Leefbaar Ridderkerk We hadden niet voor niks vragen gesteld.....als vervolgens eea gewoon doorgaat stellen we weer vragen.....… https://t.co/YUoIQ9N4z7
About 23 hours ago

Transparantie voor een leefbaar Ridderkerk!

De kiezer heeft zijn of haar stem uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor verandering.

Communicatie vanwege de invoering van het nieuwe afvalplan, vragen we ons af of we daar nog energie in moeten steken. Alles wat fout kon gaan is zo’n beetje fout gelopen.

Ondanks vrijgemaakt budget om communicatie hieromtrent in juiste banen te leiden, levert nog steeds niet op dat de inwoners helderheid en antwoord krijgen op hun vragen.

Daarbij hebben we eerst vragen moeten stellen, alvorens de gemeente zelf vragen en antwoorden op de website ging plaatsen. Het is van de gekke dat sommige politieke partijen in deze raad deze rol – die nadrukkelijk bij de gemeente hoort – via hun eigen Facebook site en website overnamen. Terugbelnotities liggen er wel, maar uitvoeren en oplossen is kennelijk een andere tak van sport.

Dit moet in onze ogen echt veel beter en we verwachten daarom ook dat er meer aandacht uit zal gaan naar de kwaliteit van communiceren. Gemeente ga voor maatwerk !