Sidebar

Voor velen kwam onverwachts 18 Plus flink bovendrijven. Hierdoor werden partijen wakker geschut en uit de comfortzone gehaald. De schrik zat er bij veel partijen in.

Read More

De grootste twee lokale partijen zijn de barricade opgegaan met nog een spreekwoordelijke worst. We stappen uit de BAR-samenwerking. Dat is de verkiezingsbelofte die door 18+ en EVR is gedaan. We gaan Echt voor Ons Ridderkerk.

Read More

Ook op afstand

staan wij voor u klaar!
Ook op afstand
Leefbaar Ridderkerk @ltllprncss @StolkCorine We hebben er gisteren in de commissie aandacht voor gevraagd, middels een vooraf ingezonde… https://t.co/4s1bQrOcUI
About 18 hours ago
Leefbaar Ridderkerk We hadden niet voor niks vragen gesteld.....als vervolgens eea gewoon doorgaat stellen we weer vragen.....… https://t.co/YUoIQ9N4z7
About 23 hours ago

Transparantie voor een leefbaar Ridderkerk!

De kiezer heeft zijn of haar stem uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor verandering.

Veel kleuren één palet, is/was de titel van het coalitieprogramma.

Helaas hebben wij niet begrepen dat wanneer je veel kleuren op een palet hebt, je kennelijk het één en ander zo kan mengen tot je de voor jou beste kleur krijgt. Het gewijzigde standpunt met betrekking tot de Sporthal Drievliet is er zo een.

Toezeggingen uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst. Een moderne variatie op een slogan uit de financiële wereld. Getuigt dit van een betrouwbare overheid ?? De raad was er in de tijd van wethouder Zwiers overduidelijk over. De sporthal zou verdwijnen. Het Vlietplein zou een “metamorfose” ondergaan. Er zou een einde komen aan de overlast in de parkeergarage onder de sporthal. De winkeliers waren zeer enthousiast. Dat is met de huidige plannen allemaal een illusie geworden. U kunt er uw eigen visie  op loslaten. De inwoners en winkeliers  die al sceptisch waren over een betrouwbare overheid heeft u in ieder geval de verkeerde kant op geholpen. Zij zijn het vertrouwen kwijt…Inmiddels heeft Lidl zijn eigen conclusies al getrokken, met alle gevolgen van dien.