Sidebar

Voor velen kwam onverwachts 18 Plus flink bovendrijven. Hierdoor werden partijen wakker geschut en uit de comfortzone gehaald. De schrik zat er bij veel partijen in.

Read More

De grootste twee lokale partijen zijn de barricade opgegaan met nog een spreekwoordelijke worst. We stappen uit de BAR-samenwerking. Dat is de verkiezingsbelofte die door 18+ en EVR is gedaan. We gaan Echt voor Ons Ridderkerk.

Read More

Ook op afstand

staan wij voor u klaar!
Ook op afstand
Leefbaar Ridderkerk @ltllprncss @StolkCorine We hebben er gisteren in de commissie aandacht voor gevraagd, middels een vooraf ingezonde… https://t.co/4s1bQrOcUI
About 18 hours ago
Leefbaar Ridderkerk We hadden niet voor niks vragen gesteld.....als vervolgens eea gewoon doorgaat stellen we weer vragen.....… https://t.co/YUoIQ9N4z7
About 23 hours ago

Transparantie voor een leefbaar Ridderkerk!

De kiezer heeft zijn of haar stem uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. Er is gekozen voor verandering.

De claim van het tramtracé hangt nog steeds boven de markt. Het zou mooi zijn als deze claim er eindelijk afgehaald wordt door de provincie.

Dat begint met de noodzaak dat er meters moeten worden gemaakt om het hoogwaardig openbaar vervoer daadwerkelijk in te voeren.

Verder zien wij dat er steeds meer bordjes komen dat er op wegen ‘slechts’ 30 kilometer hard gereden mag worden. We hebben al vaker aangegeven dat zolang een weg niet daadwerkelijk als 30km-weg is ingericht dit niet handhaafbaar is. We hopen dat ook hierin meters gemaakt gaan worden in het komende jaar.

Chapeau voor wethouder Meij die gelukkig (in figuurlijke zin) een goede bruggenbouwer is. Deze oeververbinding “letterlijk” heeft af kunnen wenden.