7. Thom Nugteren

Lettergrootte:

thomEven voorstellen......

Hallo allemaal,

Ik ben Thom Nugteren, 24 jaar. En ik heb mij beschikbaar gesteld voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018, namens Leefbaar Ridderkerk. Waar ik tevens de jongste op de lijst ben. Graag wil ik mijzelf introduceren aan jullie.
Zoals ik al zei, ben ik 24 jaar en ben ik student Accountancy aan de Haagse Hogeschool.
Naast mijn studie ben ik vooral gefocust op sport. Sport is namelijk iets wat bij ons thuis altijd centraal staat en als belangrijk wordt bestempeld. Doordat sport bij ons belangrijk is, heb ik op het Thorbecke V.O. gezeten in de korfbalklas, waar ik twee keer in de week extra trainingen kreeg voordat de lessen begonnen.
Op dit moment korfbal ik bij GKV/Enomics in Gorinchem. Jullie zullen misschien wel denken: “Jeetje waarom in Gorinchem??”. Dat is een lang verhaal, maar mijn korfbal carrière is gestart bij CKV Sagitta (thans KCR).
Naast het studeren en sporten werk ik momenteel twee dagen bij een accountantskantoor, Niehof van der Meulen, en werk ik een middag bij de Lidl op het Vlietplein. Ook heb ik een passie voor koken. Ik vind het geweldig om voor familie en vrienden te koken en ze culinaire gerechten voor te schotelen.
Ik ben een persoon die gefocust is en het maximaal haalbare eruit wil halen. Daarom heb ik mij aangesloten bij Leefbaar Ridderkerk. Wij willen het maximaal en optimaal haalbare voor de bewoners van Ridderkerk. Een partij die het beste voor heeft met de Ridderkerkers.
En.......Vergeet niet te stemmen op 21 maart!

Thom Nugteren

Postbus 3015, 2980 DA, Ridderkerk.
Copyright (c) 2017 Leefbaar Ridderkerk. Alle rechten voorbehouden.