5. Luuk Verburgh

Lettergrootte:

luukEven voorstellen.....

Luuk Verburgh

Graag wil ik mij aan de bewoners van Ridderkerk voorstellen. Wie ben ik? Waarom heb mij ik zelf voor de komende verkiezingen als kandidaat raadslid voor Leefbaar Ridderkerk aangemeld?
Ik woon inmiddels bijna 24 jaar in de wijk Het Zand in Ridderkerk en ben werkzaam als organisatieadviseur/interim manager binnen de zakelijke markt en de overheid. Momenteel werk ik als beleidsadviseur voor het MBO in de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Ik ben inmiddels 31 jaar getrouwd met Rosali en heb 2 volwassen zoons. Genoeg over mij en nu de reden dat ik mij heb aangemeld bij Leefbaar Ridderkerk.
Leefbaar Ridderkerk staat los van een landelijke partij en hoeft geen rekening te houden met de landelijke richtlijnen en de Haagse politiek. Lokale partijen staan dichter bij de kiezer en hebben meer vrijheid van handelen t.o.v. een landelijke partij en hebben veel kortere lijnen met bewoners en ondernemers. Ik heb dat zelf aan de lijve ondervonden. Diverse problemen die ik soms meldde op social media of bij de gemeente werden snel opgepakt door Leefbaar Ridderkerk. Een partij die dus echt proactief is en snel reageert op de signalen van de bewoners. Dat sprak mij aan en toen ik gevraagd werd om mij verkiesbaar te stellen. Ik hoefde niet lang na te denken!
Ik doe graag iets voor Ridderkerk en dus ook Leefbaar terug. Op actuele thema’s zoals veiligheid, verkeer (o.a. geen tram) , milieu (met name ons vuilbeleid) en winkelleegstand hebben wij elkaar voor die tijd vaak gevonden.
De visies van Leefbaar op diverse thema’s komen overeen met de mijne en ik merk ook dat onze partij zeer actief hierin is en goed weet wat er onder de Ridderkerkers leeft. Ik ken geen partij die zo betrokken is bij hun bewoners.
Ik krijg nu de kans om samen met u als bewoner iets moois te maken van ons prachtige Ridderkerk. Een dorp waar wij veilig en met plezier kunnen wonen.
Ik hoop op voldoende contact met u, zodat ik ook goed weet wat er bij u leeft. Op die manier helpt u mij en mijn Leefbaar collega’s ons dorp leefbaar en aantrekkelijk te houden. Mijn Leefbaar collega’s en ik zullen er alles aan doen om mensen die op ons hebben gestemd niet teleur te stellen.

Luuk

Postbus 3015, 2980 DA, Ridderkerk.
Copyright (c) 2017 Leefbaar Ridderkerk. Alle rechten voorbehouden.