3. Arjan Nugteren

Lettergrootte:

arjanEven voorstellen......

Mijn naam is Arjan Nugteren, een geboren en getogen Ridderkerker van 55 lentes jong. Inmiddels bijna 34 jaar getrouwd met Adrie. Samen hebben we een dochter, zoon en schoondochter. Trotse opa ben ik van een prachtige kleindochter, waar ik enorm van kan genieten! Graag maak ik ook heerlijke wandelingen met onze hond, een heuse Border Collie. Een echte werkhond, die je geen groter plezier doet dan een lange wandeling er mee maken en loslaten lopen in een hondenlosloopgebied.
Jaren ben ik werkzaam geweest bij Holec Slikkerveer en inmiddels werk ik met veel plezier bij Hagro Precisie als technisch adviseur.
Sporten staat hoog in het vaandel binnen ons gezin. Met name korfbal speelt een belangrijke rol. Bijna 30 jaar ben ik lid geweest van CKV Sagitta, inmiddels bekent als KCR waarin Sagitta is opgegaan. Een aantal jaren heb ik trainingen gegeven en een actieve rol gehad in diverse commissies. Voorzitter van deze mooie vereniging is bijna 9 jaar mijn rol geweest. Een actieve rol is nog steeds voor me weggelegd als scheidsrechter van korfbalwedstrijden. Een mooie manier om me in te kunnen blijven inzetten voor de sport. Voetbal blijft ook een mooie sport, maar dan om van de zijlijn van te genieten. Het is ook een mooi spel.
In de periode 2010-2014 heb ik me ook mogen inzetten voor Ridderkerk als raadslid voor Leefbaar Ridderkerk. De afgelopen periode was de rol van bestuurslid op mijn lijf geschreven. Toch begon het weer te kriebelen en heb ik me weer kandidaat gesteld voor mijn partij. Niet weer een periode aan de zijlijn, maar wederom daadwerkelijk er zijn voor alle inwoners van Ridderkerk.

Volledig sta ik achter de standpunten van Leefbaar Ridderkerk, natuurlijk zijn er ook punten die vooral mijn aandacht hebben;

Het is en blijft belangrijk om een goed en veilig sportklimaat te hebben en te faciliteren.
Als rasechte Ridderkerker blijf ik waakzaam dat Ridderkerk ook echt Ridderkerk blijft!
Goed openbaar vervoer zonder de tram!
En vooral goed contact met inwoners als gemeente en ervoor zorgen dat men zich veilig en prettig voelt in hun eigen woon- en werkomgeving.

Vergeet niet te stemmen op 21 maart 2019 voor een sportief en Leefbaar Ridderkerk

Arjan Nugteren

Postbus 3015, 2980 DA, Ridderkerk.
Copyright (c) 2017 Leefbaar Ridderkerk. Alle rechten voorbehouden.