6. Annemieke Kroeze

Lettergrootte:

annemiekekroezeEven voorstellen......

Mijn naam is Annemieke Kroeze. Geboren net over de rivier in Alblasserdam en in 1997 verhuisd naar Ridderkerk. Ik heb inmiddels een volwassen zoon, waar ik erg trots op ben. Eerst heb ik een tijd in de wijk Drievliet gewoond en later ben ik verhuisd naar een moderne woning in Het Zand. Een hele andere wijk, maar inmiddels heb ik me er goed gesetteld.
Ik ben overdag werkzaam op een notariskantoor in het hartje van Rotterdam. Dat is een hele gevarieerde, leuke baan. Ik sta positief in het leven en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Dat houdt me fit en scherp. Discussies of een serieus gesprek ga ik niet uit de weg.
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Leefbaar Ridderkerk en inmiddels volg ik al geruime tijd alle vergaderingen om veel informatie over het reilen en zeilen van onze gemeente te verzamelen. Best een hele opgave, kan ik u zeggen...
Daarnaast ben ik al jarenlang actief als vrijwilliger bij Tennisvereniging d’Oudelande in Ridderkerk. De afgelopen 10 jaar ben ik daar Jeugdvoorzitter geweest. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan. Met name het intensieve contact met de jeugd trok me erg aan. De gesprekken met de jeugd houden je scherp en jong. Zij hebben de toekomst. Hoe mooi is het als je daar een steentje aan kan bijdragen ! Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan. Je liep regelmatig tegen problemen aan die opgelost moesten worden.
Toch werd het tijd om mijn bakens te verzetten en een nieuwe uitdaging te zoeken. Op mijn zoektocht kwam ik terecht in de lokale politiek. Mijn ervaring in het Bestuur van de Tennisvereniging kan ik nu goed gebruiken bij het toekomstige raadswerk. Ik vind het belangrijk om meer te kunnen betekenen voor de inwoners van Ridderkerk. Een lokale partij, met een nuchtere en gezonde kijk op ons Ridderkerk vond ik bij Leefbaar Ridderkerk. Daarom heb ik me bij Leefbaar aangesloten. Inmiddels hebben we een geweldig team, dat klaar staat voor de nieuwe raadsperiode.
Vol enthousiasme ga ik me samen met de overige kandidaten inzetten om Ridderkerk SCHOON , HEEL en VEILIG te maken. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.
Ik heb er zin in! U ook ?

Annemieke Kroeze

Postbus 3015, 2980 DA, Ridderkerk.
Copyright (c) 2017 Leefbaar Ridderkerk. Alle rechten voorbehouden.