Elektrische Suveillance Buurtpreventie Bolnes

817f7575-f296-4e5b-939a-469d23ab7c5fIngebruikname Elektrische Suveillance Mobiel Buurtpreventie Bolnes

Burgemeester A. Attema heeft op 27 januari jl.het Officiële startsein gegeven met druk op de rode knop voor het in gebruik nemen van de Elektrische Surveillance mobiel. Raadsleden hadden ook een uitnodiging ontvangen van Stichting Buurtpreventie Bolnes. Een aantal fractieleden van Leefbaar Ridderkerk hebben deze officiële ingebruikname bijgewoond.

Toon huizer gaf na eerst iedereen welkom te hebben toegewenst een inleidende speech over hoe Buurtpreventie Bolnes is gekomen tot aanschaf van deze nieuwe aanwinst en welke sponsors daaraan hebben bijgedragen. Na iedereen bedankt te hebben werd burgemeester A. Attema naar voren geroepen om het startsein van ingebruikname officiëel te maken door een druk op de rode knop te geven.

Na deze druk op de knop werd door leden en gasten nog een ritje gereden en de achterblijvers werden voorzien met hapjes en drankjes met op de achtergrond muzikale begeleiding van Dhr Leo den Boef.