Netwerkbijeenkomst MRDH in Ridderkerk

Netwerkbijeenkomst 2Na een eerste geslaagde netwerkbijeenkomst in Capelle aan den IJssel was 31 maart het de beurt aan Ridderkerk voor een tweede netwerkbijeenkomst. Zo leer je collega's uit de verschillende gemeenten wat beter kennen die ook aangesloten zijn bij de MRDH.
Leden van onze fractie waren aanwezig bij deze netwerkbijeenkomst.
Burgemeester Anny Attema opende de bijeenkomst, daarna werd het woord gegeven aan één van de directeuren van Quooker Niels Peteri. Heel interessant om te horen hoe deze onderneming van een kelderruimte is uitgegroeid tot een grote onderneming van ongeveer 11.000 m2 bedrijfsruimte en waar +/- 200 werknemers in dienst zijn.
Neem een kijkje op de website waar de familie Peteri hun ondernemersverhaal vertellen, http://www.quooker.nl/nl/over-quooker#h1XTlvC0xK6twsCA.97
Daarna werd er nog een korte speech gegeven door directeur Lucas Vokurka, MRDH Economie. Na dit officiële gedeelte ging een ieder in gesprek aan een tafeltje waar interessante gesprekken werden gevoerd onder het genot van een hapje en een drankje verzorgt door v.d Valk.

Leefbaar Ridderkerk

DirecteurDirecteur Niels Peteri (Quooker) en Joyce Groeneweg (Ridderkerk)